RIFE – Begrænsninger ved Dr. Rife-Teknologi


et smarte ved et egentligt Rife-system er, at RF-bærebølgen tillader signalet at trænge helt ind i hele kroppen (som ved MR-skanner), selv svært tilgængelige områder som indersiden af ​​organer, knogler og hjernen for at ødelægge mikroorganismer. Ulemperne er:

1) Du skal kende det nøjagtige patogen, du har at gøre med, og den nøjagtige frekvens, der vil få det pågældende patogen til at resonere sig selv ihjel.

2) Når patogenet dør, kan det frigive en række toksiner, der kan forårsage symptomer, hvis kroppen ikke er i stand til at fjerne dem hurtigt nok. Det kan afhjælpes ved reduktion af forskellige parametre i behandlingen.

Nasa Informationer

Når disse toksiner opstår, kaldes det Jarisch-Herxheimer-reaktionen eller forkortet Herx. Herx-reaktioner er ikke unikke for Dr. Rife. De kan også være forårsaget af antibiotika eller noget andet, der forårsager en hurtig død af patogener. Det kan være meget ubehageligt og i sjældne tilfælde dødeligt. Du skal passe på ikke at gå for hurtigt med at slå patogener ihjel i kroppen. Du skal også have en god detox-proces på plads, ellers kan du gøre mere skade end gavn, især med mennesker, der lider af kræft eller borrelia (lyme).

For mere information om vigtigheden af ​​detoxing, når du bruger en Rife-maskine, se: Detox for at reducere Herx.

Brug af Dr. Rife-Metoden til at Forbedre Sundheden