RIFE – I dag bruger Læger rutinemæssigt Princippet om Resonans


Udtrykket MRI er en forkortelse for Magnetic Resonance Imaging (MR-Scanning). Hver gang en læge sender nogen til en MR-scanning, bestiller de en test, der bruger Resonans. Hvis de er villige til at bruge Resonans til test, vil det måske begynde at åbe deres sind for ideen om at bruge Resonans til behandling. Læs mere om MR-Skanning.

MR-Scanner er en Magnetisk Resonans Imaging billedfremstilling) forkorter man som MR. En MR-skanner består af en kraftig magnet, en radiosender, en radiomodtager (antenne) og en computer. Disse komponenter arbejder sammen på en sådan måde, at de kan fremstille detaljerede billeder af kroppens væv og organer.

Det er ikke påvist, at MR-skanning og brugen af magnetfelt og radiobølger skulle have nogen skadelig effekt på mennesker

Kilde: sundhed.dk

Derudover bliver flere og flere patogener i dag immune over for antibiotika. Når denne tendens fortsætter, vil det være nok til at tvinge læger til ærligt at overveje at bruge Dr. Rife som et alternativ til at redde deres patienters liv, eller vil de nægte at revurdere deres tro, holde igen og se dem dø, som lægerne engang gjorde med skørbugpatienterne?

Forfølgelsen af Dr. Rife fortsætter