RIFE – Sådan bruges GB4000 og SR4 til at lave Dr. Rife-Frekvenser


GB4000-FUNKTIONSGENERATOR

Hvis du bruger GB4000 enkeltstående eller med en SR4-forstærker, skal du bruge de håndholdte cylindre og trædepuder. Hvis du bruger GB4000 med en MOPA, har du ikke brug for dem. Du sætter begge håndholdte i de positive stik. Begge trædepuder sættes i de negative stik. Den grundlæggende regel er røde ledninger til røde stik og sorte ledninger til sorte stik. Når du bruger GB4000 stand alone, tilsluttes alle ledningerne til selve GB4000 som vist på billedet. Når du bruger GB4000 med SR4-forstærkeren, sætter du ikke nogen af​​ledningerne i selve GB4000. Du forbinder GB4000 til SR4-forstærkeren ved hjælp af et koaksialkabel med BNC-stik fra bagsiden af ​​GB4000 til bagsiden af​​SR4-forstærkeren. Du tilslutter derefter ledningerne til cylindrene og trædepuderne i SR4’eren som vist på det andet billede. Begge håndcylindre går ind i det positive og begge fodplader i det negative.

GB4000-FUNKTIONSGENERATOR MED RF-FORSTÆRKER SR4

Dette giver dig to indgangspunkter på modsatte sider af kroppen (hænderne) og to udgangspunkter (fødderne). Dette giver dig igen en mere ensartet fordeling af energien i hele din krop. Hvis du ønsker at koncentrere energien i et område af din krop for at fokusere på et specifikt problem, såsom en tumor, kan du ignorere trædepuderne og sætte en af ​​håndholdte i det positive stik og en i det negative. Du kan derefter placere håndholdte tættere på målområdet eller måske en på forsiden af ​​din krop og en på bagsiden. Hvis du vil ligge på en af ​​elektroderne, kan du erstatte en af​​Fodpladerne med den håndholdte cylinder, du ville ligge på, så længe du kan holde tryk på den som forklaret nedenfor. Du bør pakke hver håndcylinder og Fodplade ind i en klud, der er meget fugtig, men ikke dryppende våd. Vandet giver ledningsevne for at lade den Rife-Frekvenserne strømme ind i kroppen. Kluden forhindrer huden i at komme i direkte kontakt med metallet, hvilket forhindrer metallet i at blive absorberet gennem huden.

Vær også opmærksom på, at du har brug for et tryk på Fodpladerne  og Håndcylinderne for at komprimere huden lidt. Komprimeret hud har mindre modstand mod frekvenserne end almindelig hud, så energioverførslen er mere effektiv. Du behøver ikke at klemme så hårdt, at din hånd bliver udmattet, men du har brug for et blidt konstant tryk. Det betyder, at du med Fodpladerne skal sidde op og lade hele vægten af ​​dit ben presse ned på Fodpladerne, eller hvis du ligger ned, vil du måske placere Fodpladerne under din læg eller lår for at få pres på dem . Ligeledes skal de Håndcylinderne holdes fast, eller du kan holde dem under dine arme og presse dem mod din krop. Du kan også trykke dem mod din krop med din hånd. Hvis du ligger ned eller læner dig tilbage i en hvilestol, kan du lægge en bag dig. Dette er et godt eksempel på, hvornår du måske vil erstatte en Fodpladerne med en Håndcylinderne cylinder. Du bør ikke fastgøre dem til dig med elastik, medmindre du kan få nok tryk langs den Håndcylinderne eller Fodpladernes længde til at komprimere huden.

Konklusion