RIFE – Detoxing / Afgiftningen (Herx-Reaktionen)


DETOXING FOR AT FORBEDRE SUNDHED OG FORHINDRE HERXING FRA DR. RIFE SESSION

DETOXING FOR AT REDUCERE HERX-EFFEKTEN

Det er især vigtigt at have et godt afgiftningsprogram på plads, når du tager medicin eller bruger Dr. Rife eller andre terapier, der har til formål at dræbe mikrober. Når disse fremmede mikrober dør, efterlader de deres døde rester plus toksiner, de kan have indeholdt og potentielt mindre mikrober, der levede af dem. Denne pludselige stigning i toksicitetsniveauer kan overvælde kroppen og resultere i en række forskellige influenza-symptomer, feber, kuldegysninger, hovedpine, muskelsmerter, lavt blodtryk, angst, rødmen og endda hudlæsioner. Dette kaldes Jarisch-Herxheimer-reaktionen eller forkortet Herx.

Samme sker også ved Alternative Behandlingsmetoder som Zoneterapi, Akupunktur, Massage, brug af Hømoepati mm.

Herx-symptomer kan variere fra mild til svær. I langt de fleste tilfælde er det ikke dødeligt, men det kan nogle gange få dig til at ønske, du var død. I ekstreme tilfælde kan det føre til toksisk chok og endda død, men det er højst usandsynligt, medmindre du allerede er meget syg og groft overbeskæftiger dig med behandlingen. Symptomerne opstår normalt inden for et par timer, men det kan tage op til to til tre dage, før de viser sig.

Sværhedsgraden af ​​Herx-reaktionen afhænger af en række ting, men en af​​de vigtigste er niveauet af den allerede eksisterende toksicitet i kroppen og tilstanden af ​​kroppens affaldselimineringssystemer. Det hele starter med lymfesystemet.

LYMFESYSTEMETS BETYDNING

Lymfesystemet er ligesom kroppens kloaksystem. Den opsamler toksiner og affald og leverer dem til nyrerne og leveren, som er ligesom rensningsanlæggene. Hvis kloaksystemet (lymfe) er tilstoppet, er der ingen måde for kroppen at slippe af med giftstofferne, så de ophobes i kroppen. Når dette sker, får du en mere alvorlig Herx-effekt. Hvis rensningsanlæggene (lever og nyrer) er fyldt op, er der ingen plads til giftstofferne. Kroppen kan mærke, når nyrerne og leveren er overbelastede. Når dette sker, vil kroppen begrænse sine bestræbelser på at fjerne toksin, da der ikke er noget sted for dem at gå hen.

Lymfesystemet er sammenligneligt med kredsløbssystemet i længden, men det har ikke en pumpe, som hjertet, til at flytte toksinerne gennem systemet. Den er i stedet afhængig af tyngdekraften og op/ned-bevægelsen ved at gå til at pumpe væsken fra kroppen ind i kredsløbssystemet lige opstrøms fra leveren og nyrerne, så de kan fjerne og bortskaffe toksinerne. Der er et væld af bittesmå envejskontraventiler i systemet. Disse bittesmå kontraventiler tillader lymfevæsken at strømme i den ønskede kørselsretning, men lukker for at forhindre, at den strømmer tilbage. Hvert trin eller op/ned bevægelse fører lymfevæsken videre til dens endelige destination i nyrerne og leveren.

TEKNIKKER TIL DETOXING

Alt, der simulerer at gå som at hoppe på stedet eller stå på en helkropsryster, hjælper med at skylle lymfesystemet. Der er visse massageteknikker, der hjælper med at flytte lymfevæsken gennem kroppen. Tørbørstning af kroppen i visse mønstre vil også hjælpe med at flytte lymfevæsken.

Før du begynder at prøve at skylle lymfesystemet, skal du sikre dig, at der er et sted, hvor toksinerne kan tage hen. Dette kan opnås via en række urterensninger designet til at skylle tyktarmen, nyrerne og leveren ud. VAND er en meget vigtig faktor i denne udrenseproces.

AFGIFTNING VIA HUDEN

Huden er det største organ i kroppen. Det spiller også en afgørende rolle i detox-processen. Alt, hvad der kan gøres for at trække toksiner ud via huden, reducerer belastningen på lymfesystemet, nyrerne og leveren ved at give en alternativ vej for toksiner at forlade kroppen. Saunaer, lerpakker og ioniske fodbade hjælper med at trække giftstoffer ud. De er meget effektive til at hjælpe kroppen med at afvænne via huden. Disse vil være emner for fremtidige indlæg.
 At rense kroppen og hjælpe den med at skylle toksinerne hurtigere vil hjælpe med at reducere Herx-effekterne og forbedre kroppens generelle sundhed.

Sådan bruges GB4000 og SR4 til at lave Dr. Rife-Frekvenser