RIFE – Brug af Dr. Rife-Frekvenser ved Borrelia – Flåt Bid (Lyme)


Flåt graver sig ind i vævet ….

Typisk Lyme Bulls-Eye mønster

STATENS SERUMSINSTITUT SKRIVER

Antallet af TBE-tilfælde i Danmark stiger …. De seneste ti år er et stigende antal danskere blevet bidt af en flåt med TBE-virus. Men det er dog kun ganske få danskere, der smittes, lyder det fra Statens Serum Institut.
Senest redigeret den 8. juni 2023
https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2023/stigning-i-tbe

…. kun nogle få der smittes …. tja, sådan lød det desværre også ved coronvirus i starte

STATENS SERUMSINSTITUT SKRIVER

Antallet af TBE-tilfælde i Danmark stiger …. De seneste ti år er et stigende antal danskere blevet bidt af en flåt med TBE-virus. Men det er dog kun ganske få danskere, der smittes, lyder det fra Statens Serum Institut.
Senest redigeret den 8. juni 2023
https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2023/stigning-i-tbe

…. kun nogle få der smittes …. tja, sådan lød det desværre også ved coronvirus i starten ….

FLÅT-BID (BORRELIA – LYME)

Mange ved slet ikke, at de er blevet bidt af en flåt og inficeret med TBE-virus. De går rundt og ved ikke rigtig hvad der er galt og sker med deres krop. Flåt-Bid kan nemlig have rigtig store konsekvenser. I USA mener man, at flåt-bid (borrelia / lyme) er årsag til bl.a. følgende symptomer

 • Acne
 • Allergier
 • Alzheimer’s
 • Anxiety (Angst)
 • Crohn
 • Depression
 • Fibromyalgi
 • Gigt
 • Hashimoto (Skjoldbruskkirtel infektion)
 • Lupus (Bindevævæsbetændelse)
 • MS Multiple Sclerose
 • Parkinson
 • mm.

…. og netop ovennævnte symptomer har vi en del af i Danmark.

Behandling af Amyotrofisk Lateral Sklerose og Multipel Sklerose med Antibiotika (viser sammenhængen mellem borrelia – Lyme og MS, mm.).

Multipel Sklerose er borreliose: Anatomi af en efterforskning (Multiple sclerosis is Lyme disease: Anatomy of a cover-up) – læs på hjemmesiden her.

STRATEGIER ER INDIVIDUELLE

Da vi begyndte at bruge GB-4000/MOPA til Lyme (Borrelia) og dens medfølgende infektioner, startede vi med det patogen, der var mest problematisk i denne situation.

Så hvis du vil, kan du opsætte en prioritering , fra værst til mindst, i hvilken rækkefølge du vil tackle disse patogener. Nogle mennesker siger, at man altid skal starte med Borrelia , fordi det er det, der fik immunsystemet til at afspore i første omgang. Men i mange tilfælde er det Babesia.

Du kan besluttede at bruge individuelle frekvenser til:

 • Babesia (se nedenfor for individuelle kanaler),
 • Bartonella (se nedenfor for individuelle kanaler), og
 • Borrelia (se nedenfor for individuelle kanaler).

Med de andre co-infektioner bruges de forprogrammerede auto-kanaler eller skabes egne.

LAVT OG LANGSOMT

Uanset hvilken strategi du vælger at bruge i dine eksperimenter, start altid lavt og langsomt; hvilket betyder start ved et minut med en frekvens, eller et minut med en auto-kanal med mange frekvenser, eller et enkelt minut i din egen brugerdefinerede kanal.

Vent et par dage for at se, hvordan du reagerer. Hvis du oplever en Herx-reaktion fra den mikrobielles afdød, så detox rigtig godt, før du Rifer igen. Kun Rife igen, når dine Herxes er blevet håndterbare eller er helt forsvundet.

Så i virkeligheden vil dine herxes bestemme, hvor mange gange om ugen du vil Rife, men prøv at komme ind mindst tre gange om ugen, hvis du kan. På denne måde vil du gøre fremskridt mod patogenbelastningen. Hvis du venter for længe mellem Rifing-sessioner, er det sværere at få indflydelse på faldende patogenbelastning.

STYRKEN PÅ HERX

Med hensyn til skalering ønsker du at skalere i små trin, igen afhængigt af kvaliteten af ​​din tidligere Herxheimer-reaktion. Så hvis du herxer dårligt, vil du måske bare blive på det nuværende tidspunkt. Hvis din tidligere herx var mild-moderat, så har du et valg om at skalere 1-3 minutter, eller muligvis endda 5 minutter.

DET LANGSIGTEDE MÅL

Målet for Rifing af enhver individuel frekvens eller grupper af frekvenser er mindst 20 minutter. Tiden på 20 minutter har vist sig at være mest effektiv med hensyn til dyb penetrering af frekvenser i kroppen for at komme til sekvestrerede patogener (dem, der lurer i de dybe væv og afkroge af kroppen).

TILFØJELSE AF FLERE MÅL TIL BEHANDLINGSPULJEN

Før du tilføjer endnu et patogen til blandingen, venter du altid, indtil dine herxer fra det aktuelle målpatogen har stabiliseret sig noget, dvs. mild nok til at håndtere.

Det, du ikke vil gøre, er at overbelaste din krop med for meget “die-off”, for så bliver dine detox-organer overbebyrdede. Du skal især beskytte de sarte nefroner i dine nyrer. Med det tilføjede patogen skalerer du op på samme måde, som du gjorde den forrige. Så det er sådan, du skalerer op.

Som vi har nævnt, har du et valg mellem at bruge individuelle frekvenser
– en til tre eller flere pr. patogen
– eller du kan bruge de forprogrammerede auto-kanaler.

SWEEPS OG HARMONICS

Når herxing stopper, på et tidspunkt i din Rifing-rejse, fra basisfrekvenserne, vil du måske overveje at lave sweep og harmoniske.

BRUG AF GB4000+SR4 FORSTÆRKER

Med SR4 Amp skal du bruge både fodplader og håndholdte.

Vi håber, at denne metode vil hjælpe dig med at komme i gang. Glædelig Rifing!

Individuelle frekvenser (Hz) – prøv:
Borrelia: 432, 2016, 612, 410, 788; senere, sweep 25400-29400, som er inkluderet i #466
Bartonella: 832, 357, 654, 842, 476.3, 655, sweep 1218-1230
Babesia: 570, 1584, 57, 57, 57

Du kan også bruge auto-kanalerne i bogen:
Bartonella er auto-kanal #125 (kattevirus), Lyme findes i auto-kanaler #466, #467 og #468.
Desværre har Babesia ikke en auto-kanal , men du kan se bagerst i bogen New Universal Sideband Frequency List under Babesiosis.

Og du kan altid bruge Consolidated Anecdotal Frequency List (CAFL) som reference for yderligere frekvenser, som du kan eksperimentere med. electroherbalism.com.

Siden April 2024 er der også tilgang til de speciel DNA frekvenser.

Emma Applegate har kæmpet mod Lyme-sygdommen siden november 2007 og vinder kampen ved hjælp af sin GB4000+MOPA. Hun er moderator for Rifing Lyme Facebook Group.

Sådan bruges GB4000 +SR4

Og så er der også brugen af Pulserende Magnet Felter “The Doug Coil“, som har været brugt til dette.

Ovennævnte skal kun ses som et eksempel. En test med BodyScreening eller Quest4 (har vi ikke i DK endnu) vil fortælle mere om, hvilke blokeringer der er i Din krop.

Detoxing / Afgiftningen (Herx-Reaktionen)