RIFE – Forfølgelse fra Lægesamfundet


Selvom det utvivlsomt er rigtigt, at langt de fleste læger og medicinske fagfolk går ind i medicin for at hjælpe mennesker og have deres patienters bedste ve og vel på hjertet, er det også sandt, at lægerne kun er mennesker. De har brugt år af deres liv på at lære de almindeligt accepterede behandlinger og teorier fra deres tid. Deres omdømme, troværdighed og egoer afhænger af, at de har ret, så når der kommer noget nyt, der ikke passer til deres nuværende overbevisning, er der en stærk tendens til at afvise det uden overhovedet at tage det i betragtning. Så er der naturligvis også beviser for, at der er dem i branchen, der prioriterer overskud frem for patienternes behov. Bare se på den voldsomme stigning i prisen på EpiPens og insulin, som bekræfter dette.

På Dr. Rifes tid tog det ikke lang tid, før lægerne, medicinalfirmaerne og deres medsammensvorne i regeringen blev sure. Han helbredte faktisk mennesker med uhelbredelige sygdomme som kræft og tuberkulose. Dette truede deres egoer og påvirkede deres økonomi som kørte fint ved at behandle syge mennesker, men aldrig helbrede dem. Ikke kun det, men hans teorier om at arten af ​​mikroorganismer og sygdom adskilte sig fra tidens gængse teorier var mod den etablerede lægevidenskab. Dertil kom bestræbelserne fra den tyranniske leder af American Medical Association (AMA) – Lægemiddelstyrelsen i USA, en mand ved navn Morris Fishbein, for at få kontrol over nye medicinske gennembrud til sin egen personlige berigelse.

Morris Fishbein havde en lægeuddannelse, men han var kun aktiv i lægegerningen i 6 måneder og praktiserede aldrig medicin en dag i sit liv, men alligevel blev han leder af Lægemiddelstyrelsen AMA. Fishbein forsøgte først at tvinge en stor sum penge fra Dr. Rife for at promovere det som sin opfindelse i AMA Journal. Da det mislykkedes, forsøgte han at tvinge Dr. Rife til at underskrive rettighederne til sin opfindelse i en længere periode, indtil det kunne “bevises” at det virkede. Da det mislykkedes, samarbejdede han med Dr. Rifes ingeniør, Philip Hoyland, en af ​​Dr. Rifes forretningspartnere, for at anlægge sag og prøve på at tage kontrol over virksomheden.

Dette mislykkedes også, men skaden var sket. Presset fra retssagen og fra de dyre advokater, Fishbein betalte for, satte sit præg på Dr. Rife, der vendte sig til alkohol for at undslippe presset. Han døde til sidst som en pengeløs alkoholiker i 1971, 83 år.

Lægemiddelstyrelsen AMA går i Krig