RIFE – Hvordan Fungerer det med at dræber den skadelige parasit?


Der bruges en maskine med Dr. Rife frekvenser, som arbejder efter princippet om RESONANS, som er meget kendt i fysikken. Alt i det fysiske univers har en naturlig resonansfrekvens, som vil få det til at vibrere. Vi har alle set videoer, hvor en sanger kan knuse et krystalglas, hvis de producerer den helt rigtige tonehøjde, med en høj nok lydstyrke, i lang nok tid. Her er en fremragende video, der ikke kun demonstrerer denne effekt, men også bruger slowmotion til at forklare, hvad der sker. Vinglas video.

Denne video viser tydeligt de tre faktorer, der er nødvendige for at frembringe denne effekt; 1) den rigtige frekvens, 2) nok effekt og 3) lang nok eksponering til at tillade vibrationen i glasset at bygge sig op til bristepunktet. Denne effekt er dog ikke begrænset til vinglas.

Det eksisterer i forskellig grad i alle fysiske objekter. Sammenbruddet af Tacoma Narrows-broen i 1940 er måske det bedst kendte eksempel på den destruktive kraft af naturlig resonans i konstruktionsteknik. Denne 8-minutters video Tocoma Bridge Collapse viser, hvordan de to kræfter af naturlig resonans og vindinducerede hvirvler (lavtryksområde) kombineret for at få broen til at ryste sig selv fra hinanden.

 Ifølge fysikprofessorer er dette også grunden til, at en gruppe soldater, der marcherer i rytme, vil bryde marchrytmen, når de krydser en bro for at undgå enhver mulighed for, at naturlig resonans skaber problemer. For mere om dette se: Soldiers Break Stride on Bridges.  Samme også når en kiste skal bære under en begravelse; man skal gå i “utakt”.

 Ligesom vinglas har mikroorganismer som bakterier, vira osv. også en naturlig resonansfrekvens, der får dem til at vibrere. Rife-maskiner bruger dette princip om naturlig resonans til at få mikroorganismer til at vibrere længe nok og hårdt nok til at destruere sig selv. Da den fysiske struktur af hver type bakterier, virus osv. er forskellig, har hver type sin egen unikke resonansfrekvens. Det er således muligt at dræbe en specifik variant af mikroorganismer uden at beskadige andre organismer eller det omgivende væv.

 Denne tilgang til at dræbe skadelige mikroorganismer blev udviklet af en mand ved navn Dr. Raymond Royal Rife.

Hvem var Dr. Raymond Royal Rife?