RIFE – Kuren mod Skørbug Overset i Tre Århundreder


Der er mange tilfælde, hvor stoltheden, arrogancen og frygten for et beskadiget omdømme blindede medicinske myndigheder for fakta, der modsiger deres stærke tro på deres fremherskende teorier. Skørbug er en frygtelig sygdom, der har plaget menneskeheden i tusinder af år. Gennem historien har det bragt pinefuld død til millioner. Det er blevet anslået, at mindst to millioner sømænd døde af skørbug mellem 1500-1800 e.Kr. Magellan mistede 208 af sin samlede besætning på 230 primært til skørbug.  Ligesom kræft forårsager den pinefuld lidelse og til sidst død. I dag ved vi, at skørbug er forårsaget af C-vitaminmangel, og at det nemt kan helbredes i løbet af få dage med C-vitamin.
 

1536 udforskede den franske opdagelsesrejsende Jacques Cartier St. Lawrence-floden. Han havde mistet 25 mænd til skørbug og havde yderligere 40, der var alvorligt syge. De lokale indfødte kom ham til hjælp. De tog blade fra et bestemt træ og kogte dem i vand for at lave en te og gav det til mændene at drikke. Alle 40 blev helbredt inden for få dage.

Man skulle tro, at nyheden om den fantastiske kur mod en frygtet uhelbredelig sygdom ville blive hyldet i hele det medicinske samfund, men det blev ignoreret. Der var adskillige andre rapporter gennem tiden om lignende mirakuløse helbredelser efter at have spist citrusfrugter, friske grøntsager og endda visse typer kød. Disse blev også afvist af de medicinske “eksperter” som blot så historier uden noget videnskabeligt grundlag. Du kan se, at datidens medicinske eksperter havde deres egen bredt accepterede teori om, at skørbug havde flere årsager, herunder hårdt arbejde, dårligt vand og indtagelse af saltkød i en fugtig atmosfære, som hæmmede sund sved og normal udskillelse, og at det krævede flere løsninger.

Til sidst begyndte individuelle skibslæger og kaptajner og ledere inden for admiralitetet at lave deres egne eksperimenter og udtænke kosttilskud til besætningerne. Disse eksperimenter producerer så bemærkelsesværdige resultater, at de “medicinske eksperter” var tvunget til modvilligt at acceptere, at deres teorier var forkerte. Det var dog først i slutningen af​​1800-tallet, begyndelsen af ​​1900-tallet, at C-vitamin blev den universelt accepterede behandling for skørbug. Det er omkring 300 år med utalt menneskelig elendighed og millioner af dødsfald blandt uskyldige mennesker, som er et resultat af lægeeksperternes forstokkede sind. Vil det samme være tilfældet for kræft og lignende i dag? For flere detaljer se: Skørbug.

Man skulle tro, at en 100% helbredelsesrate på 40 uhelbredeligt syge sømænd ville være nok til at bryde igennem de medicinske eksperters skævhed, så de i det mindste ville undersøge en potentiel kur, før de afskedigede den uden videre. Men så skulle man også tro, at helbredelse af 100 % af 16 uhelbredeligt syge tuberkulose- og kræftpatienter også ville få en vis positiv opmærksomhed og en objektiv undersøgelse.

Udvikling af Medicinsk Videnskab