RIFE – Hvem var Dr. Raymond Royal Rife?


Dr. Rife var videnskabsmand, opfinder og medicinsk forsker i Californien i begyndelsen af ​​1900-tallet. Hans oprindelige berømmelse var opfindelsen af ​​et meget kraftigt optisk mikroskop, der for første gang gjorde det muligt for videnskabsmænd at se de mindste organismer som vira i deres levende tilstand. Med sit mikroskop blev han den første mand, der nogensinde observerede levende vira. Dr. Rife modtog i alt 14 priser for sine videnskabelige opdagelser og blev tildelt en æresmedicinsk grad fra universitetet i Heidelberg for sit arbejde inden for bakteriologi.

Dr. Rife mikroskopet. Det stærkes mikroskop i verden og det  uden elektron-teknologi. Rife hævdede forstørrelser på 17.000× eller mere for nogle af disse mikroskoper.

Middag i 1931 til ære for Rife med deltagelse af 30 førende læger.

Den 20. november 1931 blev der givet en middag til ære for Dr. Rife, som blev overværet af 30 af landets bedste læger. Talrige artikler blev publiceret i aviser og videnskabelige tidsskrifter om hans bedrifter. I 1944 indeholdt årsrapporten fra bestyrelsen for The Smithsonian Institution en historie om Dr. Rifes fantastiske mikroskop. 

Dr. Rife begyndte at bruge sit nye mikroskop til at udforske mikroorganismers adfærd. Han opdagede, ved at lyse på mikroorganismer med forskellige lysfarver, der har frekvenser forskelligt fra hinanden, at hver mikroorganisme havde en naturlig resonansfrekvens, der ville få dem til bogstaveligt talt til at ryste sig selv fra hinanden under lyset. Det er ligesom sangeren i Vinglas videoen. Han kaldte dette M.O.R eller Mortal Oscillatory Rate eller Dødelighedens Oscillatoriske Rate. Opgaven var “bare” at finde hvilken frekvens eller M.O.R der var effektiv mod specifikke mikroorganisme.

Dr. Rife brugte næsten 40 år på at kigge gennem sit mikroskop, mens han bombarderede mikroorganismerne med forskellige frekvenser for at finde M.O.R-frekvenserne for de forskellige mikroorganismer. Han eksperimenterede også med patienter, selvfølgelig med deres samtykke.

Dr. Rife og hans kolleger udviklede en serie på 5 generationer af maskiner gennem flere årtier. Alle disse systemer brugte et plasmarør til at transmittere M.O.R-frekvenserne kombineret med radiofrekvenser (RF), der kunne trænge ind i kroppen for at der at aflevere M.O.R-frekvenserne.

De tidlige maskiner producerede radiobølger i den samme del af frekvensspektret som AM-radiostationer. Interferensen/forstyrelsen, dette forårsagede på AM-radioer i nærområdet, fik Federal Communications Commission (FCC)/Radiorådet til at blive involveret. De tvang Dr. Rife til at stoppe med at bruge AM-båndet til Rife-maskinerene, så han måtte ændre sit design til højere frekvensbærere. Hans senere generations maskiner brugte en MOR-frekvens i området 0-40 KHz og op til flere hundrede kilohertz til at modulere en RF-Frekvensen, der nu var i området 3-4 MHz.

Plasmarør (plasmatube) svarende til dem Dr. Rife brugte. Her med indvendig elektroder. Disse skulle ofte renses og fyldes ny op med ædelgasser.

Moderne plasmarør (plasmatube) bruger et lige rør med eksterne elektroder i stedet for denne boblestil med interne elektroder. Fordelen er, at de ikke skal renses for snavs og de holder utroligt længe.

Dr. Raymond Royal Rife døde i 1971 af alkohol. Heldigvis døde hans arbejde ikke helt med ham. Dr. Rife-studerende fortsatte deres forskning inden for bioresonans-medicin. Nogle få læger og ingeniører har restaureret dens enheder. I 1986 dukkede publikationer om Dr. Rife og hans terapi op igen i aviserne.

BEVISET / DOKUMENTATIONEN

Den moderne TEDx- tale af Dr. Anthony Holland demonstrerer princippet om at bruge vibrationer til at ødelægge mikroorganismer. I videoen kan du se et faktisk mikroskopisk billede af en mikroorganisme, der brister og dør, mens de andre nærliggende mikroorganismer af forskellige typer fortsætter lystigt i deres gøremål uden nogen som helst skade. Selvom Dr. Holland undgår at bruge ordet “Rife” (sandsynligvis for at undgå modreaktioner fra det medicinske samfund), er den teknologi, han beskriver, Dr. Rife-teknologi. Han beviser faktisk Dr. Rifes teori om, at vibrationer kan dræbe mikroorganismer.

Har Dr. Rife helbredt kræft?